Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie

  Zoekmachine optimalisatie (SEO) richt zich op het verbeteren van de vindbaarheid en de zichtbaarheid van je website in de organische resultaten van zoekmachines. Dat doen we door het verbeteren van de relevantie van je website en het verbeteren van de content.

  De rol van zoekmachine optimalisatie in het inbound proces

  Op technisch gebied verbeteren we de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Daarmee bieden we een solide basis die ervoor zorgt dat zoekmachines je website vinden, indexeren en classificeren op de thema’s die voor je doelgroep van belang zijn.

  We zorgen voor relevante content, gericht op relevante zoekopdrachten die in logische thema’s binnen je website worden gegroepeerd. Hierdoor weten zoekmachines (en zoekers) dat je expert bent in wat je doet en je een betrouwbare bron van informatie bent.

  Onze zoekmachine optimalisatie diensten bestaan uit

  • Advies op strategisch en operationeel niveau
  • Keywordanalyses, advies navigatiestructuur, meekijken in de testomgeving (bij nieuwe websites), migratieadvies nieuwe websites, linkbuilding
  • Content creatie en optimalisatie voor zoekmachines en gebruikers

   

  Ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor advies over zoekmachine optimalisatie.


  Meer informatie over zoekmachine optimalisatie?

  Mail: virginie@winnrs.nl

  of bel: 085-0653022

  Digital Marketing Blog