Zoekmachine optimalisatie SEO

Beter zichtbaar en vindbaar worden in zoekmachines

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) richt zich op het verbeteren van de vindbaarheid en zichtbaarheid van je merk in de organische resultaten van zoekmachines. Dat doen we door het verbeteren van de relevantie van je website en de content voor je doelgroep.

SEO richt zich onder andere op het optimaliseren van een groot aantal technische factoren, maar vooral op het produceren en ontsluiten van relevante content en het vergroten van populariteit en autoriteit. Ons SEO team bestaat uit specialisten op het gebied van technisch SEO en het produceren van relevante content waarbij we uitgaan van de thema’s die voor jouw doelgroep belangrijk zijn.

Onze aanpak

Op technisch gebied verbeteren we de toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid van je website. Daarmee bieden we een solide basis die ervoor zorgt dat zoekmachines je website vinden, indexeren en classificeren op de thema’s die voor je doelgroep van belang zijn.

We zorgen voor relevante content, gericht op relevante zoekopdrachten die in logische thema’s binnen je website wordt gegroepeerd. Hierdoor weten zoekmachines (en zoekers) dat je expert bent in wat je doet en je een betrouwbare bron van informatie bent.

Wat betreft populariteit en autoriteit helpen we je bij het opstellen van een doordachte campagne om links te werven die je autoriteit vergroten en direct traffic opleveren. Dit kan met relatief traditionele methoden, maar ook via content marketing.

Online advertising en SEO hebben een wisselwerking. Als bureau zorgen we ervoor dat SEO wordt afgestemd op je algehele online marketing mix.

 

 

Ons SEO aanbod bestaat uit

  • Advies op operationeel en strategisch niveau
  • Keywoordanalyses, advies navigatiestructuur, meekijken in testomgeving (bij nieuwe websites), 301 redirectplan, linkbuilding, technisch seo
  • Content creatie
  • Monitoring
  • Training/opleiding van je team

Schrijf je in voor onze updates