onze werkwijze

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een andere aanpak van digital marketing om tot een optimaal resultaat te komen. WINNRS biedt voor iedere organisatie en elk digital marketing vraagstuk een passende oplossing. Of dat nu de uitvoering van een project is van A tot Z, een training op maat of sparren met een expert, waarna je zelf verder aan de slag gaat.

Elke organisatie, project of probleemstelling vraagt om een samenwerking op maat om tot een optimaal resultaat te komen. Hieronder schetsen wij onze belangrijkste samenwerkingsvormen, die ook onderling gecombineerd kunnen worden.

1. Vanuit een expertise

Zoek je een expert op een specifiek gebied? Zet één of meerdere experts in binnen je eigen digital team op locatie of besteed specifieke werkzaamheden uit. We verzorgen de strategie en de operatie voor tientallen klanten op deze manier.

2.Een team op projectbasis

Wij werken op projectbasis en kunnen de werkzaamheden volledig uit handen nemen, waardoor jij je bezig kunt houden met je core business. Voor een digitaal project, zoals bijvoorbeeld het ontwikkelen van een website als digitaal touchpoint of een content/marketingplan, stellen we een team samen dat het meeste affiniteit heeft met jouw merk/organisatie en het beste past bij de vraagstelling. Dit team levert een oplossing/eindproduct op tijd en binnen budget dat optimaal werkt binnen je klantreis en digitale marketingmix.

3. Als basis van een partnership

Onze expertises zijn zo ingericht dat we de gehele digitale klantreis voor organisaties kunnen ontwikkelen, inrichten en beheren. Het voordeel van het in huis hebben van al deze kennis is dat we op basis van een doelstelling en een budget binnen onze expertises kijken welke expertise in welke volgorde van inzet het beste bijdraagt aan de doelstelling. Door deze werkwijze halen we altijd het maximale uit onze uren. Als partner werken we continu aan het realiseren van een optimale klantbeleving en een datagedreven attributie met een voorspelbare ROI.

4. Op basis van een trainingsprogramma

Je wilt het digital kennisniveau van je team verhogen. Je kunt onze experts inhuren voor trainingen en workshops. Wij bieden uiteenlopende trainingen en altijd op maat gemaakt. Training on the job behoort ook tot de mogelijkheden. Onze expert komt dan gedurende een bepaalde periode ‘meelopen’ en traint tegelijkertijd het team rondom lopende projecten in jouw organisatie. Op deze manier wordt het team getraind en tegelijkertijd werkzaamheden opgepakt.

Al deze samenwerkingsvormen hebben onze vaste waarden als uitgangspunt:
  • We benaderen alle projecten vanuit onze 3 stakeholders: de klant, de gebruiker en google.
  • We houden altijd het (eind)doel voor ogen waarvoor we ingeschakeld worden als we een touchpoint of plan opstellen.
  • We helpen medewerkers bij de inzet en het eigen maken van digitale mogelijkheden. Met als einddoel dat medewerkers het uiteindelijk zelf kunnen.
  • Als we optimalisaties signaleren die je organisatie in de digitale ontwikkeling verder helpen, zullen we dat zeker met je delen.

Ben je geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen ? Je kunt altijd contact met ons opnemen om eens te sparren.


Meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Mail: virginie@winnrs.nl

of bel: 085-0653022

Digital Marketing Blog