over winnrs

Over ons

WINNRS is gebouwd op nieuwsgierigheid en creativiteit. Toen we begonnen, jaagden we Nederlandse B2B bedrijven aan door het bedenken van slimme manieren om leads te genereren. Nu, jaren later, vindt WINNRS nog steeds innovatieve manieren om leads te genereren en werken we nog elke dag hard om B2B marketing beter te maken.

Met behulp van vooruitstrevende tools bedenken en bouwen we strategieƫn die werken. Dagelijks profiteren klanten in allerlei branches van onze diensten. De meeste van onze klanten zitten in de Software/IT, consultancy of de maakindustrie.

We werken voor zowel ambitieuze MKB bedrijven als voor corporates. Nationaal Ć©n internationaal. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze een succesvolle dienst of product hebben. En dat ze serieuze stappen willen zetten op het gebied van digital marketing en online leadgeneratie.

 

Onze werkwijze

Ons zelfsturende team duikt dagelijks in rapporten, dashboards en datasheets. Welke doelstellingen zijn haalbaar? En gaan we ze wel halen? Zijn we wel ambitieus genoeg? Dat stemmen we samen met onze klanten af, om te blijven groeien.

We werken agile. Dat wil zeggen, we zijn flexibel, multidisciplinair en werken in marginale, maar uiterst effectieve stappen. Want marginale verschillen blijken het begin van exponentiƫle groei.

Wij zijn gedreven en nieuwsgierig. Dat moet ook wel, want er zijn weinig industrieĆ«n zĆ³ beweeglijk als online marketing. Als je de veranderingen in de industrie niet op de voet volgt, loop je achter de feiten aan.

Daarom houden we maandelijks een Kennissessie, waarin we de nieuwste trends en updates, experimenten en slimme hacks bespreken. Bovendien wordt continu gekeken of deze wijsheid kan worden toegepast voor onze eigen klanten, of in onze eigen aanpak.

We experimenteren continu. En de resultaten delen we uiteraard met elkaar, zodat we er samen slimmer van worden.

Onze Expertise

Onze waarden

  • Passie
  • Impact
  • Moed
  • Eerlijkheid
  • Vriendschap

We zijn een bedrijf met een sterke cultuur, we willen een stimulerende, creatieve, belonende en leuke werkplek zijn. Voor ons zijn kernwaarden meer dan alleen woorden. Ze bieden begeleiding en een kader om beslissingen te nemen, als bedrijf en individueel.

Bespreking over hoe de buyer persona waarde kan toevoegen aan je organisatie

Ons team

Virginie

Managing Director

Kim

Digital Marketeer

Tim

Digital Marketeer

Jorique

Digital Marketeer

Tim

Digital Marketeer

Fleur

Digital Marketeer

Onze Vacatures

We zijn actief bezig met het bouwen van een team van jonge, nieuwsgierige individuen. Al onze medewerkers delen een aangeboren passie voor de nieuwste technologieƫn en methodes. En voor B2B marketing. En wij zorgen ervoor dat ze de kans krijgen om daarmee te werken, zodat ze alle ruimte hebben om hun strategieƫn te optimaliseren, op het toppunt van technologie te werken en, uiteindelijk, aan de toekomst van B2B marketing te bouwen.

Heb jij het gevoel dat je bij ons en onze klanten past? Kijk dan snel bij onze vacatures, wellicht zijn we op zoek naar jou.

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over ons?

Neem dan contact op met Virginie Versteegh.

Ze helpt je graag.

Contact
Portret virginie versteegh