over winnrs

Over ons

WINNRS is gebouwd op nieuwsgierigheid en creativiteit. De groeidoelstellingen van onze klanten zijn daarin leidend. We jagen B2B bedrijven aan door het bedenken en uitvoeren van slimme strategieën en campagnes om leads te genereren. 

Met behulp van vooruitstrevende tools bedenken en bouwen we strategieën en campagnes die werken. Waarmee we dagelijks het maximale uit jouw online kanalen halen. Dagelijks profiteren klanten in allerlei branches van onze diensten. De meeste van onze klanten zitten in de Software/IT, E-commerce, consultancy of de maakindustrie.

We werken voor zowel ambitieuze MKB bedrijven als voor corporates. Nationaal én internationaal. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze willen groeien. En dat ze serieuze stappen willen zetten op het gebied van digital marketing en online leadgeneratie.

 

Onze werkwijze

Ons zelfsturende team duikt dagelijks in rapporten, dashboards en datasheets. Welke doelstellingen zijn haalbaar? En gaan we ze wel halen? Zijn we wel ambitieus genoeg? Dat stemmen we samen met onze klanten af, om te blijven groeien.

We werken agile. Dat wil zeggen, we zijn flexibel, multidisciplinair en werken in marginale, maar uiterst effectieve stappen. Want marginale verschillen blijken het begin van exponentiële groei.

Wij zijn gedreven en nieuwsgierig. Dat moet ook wel, want er zijn weinig industrieën zó beweeglijk als online marketing. Als je de veranderingen in de industrie niet op de voet volgt, loop je achter de feiten aan.

Daarom houden we maandelijks een Kennissessie, waarin we de nieuwste trends en updates, experimenten en slimme hacks bespreken. Bovendien wordt continu gekeken of deze wijsheid kan worden toegepast voor onze eigen klanten, of in onze eigen aanpak.

We experimenteren continu. En de resultaten delen we uiteraard met elkaar, zodat we er samen slimmer van worden.

Onze Expertise

Onze waarden

De meeste van onze klanten noemen ons het verlengstuk van hun eigen organisatie. En daar zijn wij trots op! Wij zijn jouw marketing collega op afstand. Daarbij horen voor ons de volgende waarden:

  • Resultaat
  • Meedenken
  • Pro-Activiteit
  • Transparantie
  • Eerlijkheid
Bespreking over hoe de buyer persona waarde kan toevoegen aan je organisatie

Maak kennis met ons team

Search, socials, campagnes, strategie, content creatie, conversie optimalisatie, analytics… Wat je vraagstuk ook is, het antwoord vind je bij ons. Want we hebben allemaal onze eigen specialiteit, maar één ding is zeker: al die krachten gebundeld zorgen voor een super slim team.

Onze passie en jarenlange ervaring ligt bij complexe B2B vraagstukken. Op de achtergrond worden we ook nog eens extra ondersteund door 600 super slimme collega’s op het gebied van data & strategie, content & creatie, ICT & webdevelopment en media & campaignmanagement vanuit de Happy Horizon Group.

We werken agile. Dus, we zijn flexibel, multidisciplinair en werken stapsgewijs aan exponentiële groei.

Rick Burgers

Rick

Managing Director

Kim Heemskerk

Kim

B2B Online Marketing Consultant

Tim Bijvank

Tim

B2B Strategy Consultant

Laura van Schaik

Laura

B2B Online Marketing Consultant

Tim van der Hart

Tim

Automation Consultant

Marijn

B2B Online Marketing Consultant

Benice Feij

Benice

B2B Online Marketing Consultant

Channa

B2B Online Marketing Consultant

Judith

Online Marketeer

Patrick de Kruijff

Patrick

Online Marketing Consultant

Joris Hoogenboom

Joris

Online Marketing Consultant

Thomas de Graaf

Thomas

Optimization Consultant

Jordie Volkerink

Jordie

Data & Optimization Consultant

Charlie de Haas

Charlie

Optimization Consultant

Rowen

Online Marketing Consultant

Jennifer Daarnhouwer

Jennifer

Optimization Consultant

Onze Vacatures

We zijn actief bezig met het bouwen van een team van jonge, nieuwsgierige individuen. Al onze medewerkers delen een aangeboren passie voor de nieuwste technologieën en methodes. En voor B2B marketing. En wij zorgen ervoor dat ze de kans krijgen om daarmee te werken, zodat ze alle ruimte hebben om hun strategieën te optimaliseren, op het toppunt van technologie te werken en, uiteindelijk, aan de toekomst van B2B marketing te bouwen.

Heb jij het gevoel dat je bij ons en onze klanten past? Kijk dan snel bij onze vacatures, wellicht zijn we op zoek naar jou.

WINNRS is onderdeel van de Happy Horizon Group

Met trots maken wij deel uit van de Happy Horizon Group. Happy Horizon is een digital marketing groep met gespecialiseerde bureaus op het gebied van data & strategie, content & creatie, ICT & webdevelopment en media & campaignmanagement

Happy Horizon heeft ruim 600 talenten op het gebied van data, creativiteit en bereik in huis. Samen hebben we één grote drijfveer: het leveren van aantoonbaar resultaat.

happy horizon group logo

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen over ons?

Neem dan contact op met Tim Bijvank.

Hij helpt je graag.

Contact
Tim Bijvank