ONZE VISIE

Wij geloven dat inspireren, helpen & relaties bouwen het nieuwe verkopen is.

We helpen klanten om relaties met de doelgroep op te bouwen, door een heldere en doelgerichte content strategie te maken, en door deze content op een geautomatiseerde manier bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. (Gedrags)data is daarbij de brandstof voor het opbouwen en onderhouden van langdurige, persoonlijke klantrelaties. 

We hebben niet alleen de kennis in huis voor het maken van data-gedreven communicatie-strategieen, we hebben als geen ander de ervaring om klanten te ondersteunen bij de toepassing ervan. De ene keer strategisch, de andere keer tactisch of operationeel. Maar altijd duurzaam en met een vooruitziende blik. Zodat communicatie met klanten relevant is, waardoor hechtere relaties worden gebouwd en uitgebouwd.

Onze kracht: persoonlijke en geautomatiseerde communicatie die de loyaliteit vergroot en de conversie verhoogt.

Gespecialiseerd in B2B

WINNRS is een B2B marketing bureau. En onze digital marketeers zijn allemaal echte B2B marketing experts. Ons hart gaat sneller kloppen van complexe of 'droge' materie, wij houden ervan om ons te verdiepen in dit soort zaken om het te begrijpen, en om deze materie om te zetten naar begrijpelijke, goed converterende content.

Door middel van diepgravende data-analyses, zowel kwalitatief als kwantitatief, zorgen ervoor dat we in de huid kunnen kruipen van de B2B beïnvloeders en beslissers. En vanuit daar bepalen we welke content we moeten maken om die beïnvloeders en beslissers te helpen gedurende de aankoopreis. Zodat ze uiteindelijk jouw product of dienst afnemen. En niet die van je concurrent.

Data als basis

Door sterke analyses uit te voeren, vertalen wij uit de bedrijfsdata de USP’s van je bedrijf, de kernpunten van processen en de unieke eigenschappen van klantgroepen naar inzicht en strategie.

Dit versterken wij door deze inzichten om te zetten naar duidelijke visuele dashboards die door alle afdelingen van het bedrijf te gebruiken zijn. Zo gaat data boekdelen spreken en kunnen we de brug slaan tussen complexe data concepten en alledaagse bedrijfsvoering. Deze inzichten gebruiken we continu om onze digital marketing inspanningen en jouw resultaten te verbeteren.

Wat onze klanten zeggen

WINNRS  is een zeer betrokken bureau dat een stap extra zet. De samenwerking is persoonlijk en flexibel. WINNRS neemt een veel grotere rol en verantwoordelijkheid dan van hen wordt verwacht. Door deze betrokkenheid kent WINNRS ons bedrijf, onze cultuur en onze producten uitstekend. Dit maakt dat WINNRS diensten kan leveren op hoog niveau die aansluiten op de behoefte van onze business. Ik kan iedereen dit bureau aanbevelen!

Laura Derks Online Content Marketeer Essent

WINNRS heeft ons geholpen om op een gestructureerde manier met inbound marketing aan de slag gegaan. De samenwerking met het team is heel persoonlijk, het voelt alsof ze onderdeel zijn van ons bedrijf. Ik kan iedereen de samenwerking met dit bureau van harte aanbevelen.

D. Hauber CEO Goosecraft

WINNRS is a very professional, organised and enthusiastic team. Already from day one they have been a tremendous help with setting up the online marketing strategy for Soliton Systems. With their hands - on mentality and helpful personalities, combined with a lot of experience and knowledge within online marketing strategy, WINNRS is a great & inspiring partner to work with. I am also very impressed with their talent in finding the perfect people to accomplish the team. I can absolutely recommend Virginie as a person and WINNRS as a company to work with.

Anita Ghosh Marketing Director Soliton Systems

WINNRS is een bedrijf met visie. Door hun expertise komen ze snel tot de kern. Ze combineren kwalitatieve data met kwantitatieve data, en maken daar in korte tijd een concreet plan van aanpak van. Heldere communicatie, korte lijnen en de constante focus op resultaat maken dat WINNRS wat ons betreft het beste digital marketing bureau is om mee samen te werken.

Jordi Knippenborg Marketing Manager Hendriks Incasso

WINNRS is altijd bereikbaar, waardoor het ideaal is om ad hoc mee te sparren. Er zijn korte lijnen. Ze hebben een constante focus op resultaat en (quick) wins. Ze hebben een hoog kennislevel, ze zijn voor ons de strategische sparringpartner die ons team opleidt en scherp houdt. We hopen nog jaren samen te werken.

Jorij Abraham Managing Director Ecommerce Foundation

WINNRS is een vast onderdeel van ons team geworden voor het toepassen van inbound marketing. Dit betekent aan de ene kant dat ze ons helpen als strategisch sparringpartner, maar anderzijds ook met de operationele zaken.

Eva van der Meer Marketingmanager Xtandit

WIL JE WETEN WAT ONZE AANPAK ONZE KLANTEN OPLEVERT?

BEKIJK ONZE CASES

Ons team.

Virginie Versteegh

Saskia van Nieuwenhuizen

Kim Heemskerk

Lars Martens

Judith Rasch

Fleur Frederking

Jorique van der Veen

Barend Lahm