De online specialisten van WINNRS

  LEER ONS KENNEN

  Eager en ambiteus.

  Wij zijn gespecialiseerd in inbound leadgeneratie voor B2B-bedrijven. Sinds we onze deuren hebben geopend, werken we voor B2B-bedrijven. B2B is waar ons hart ligt én waar we het beste in zijn.

  In de afgelopen jaren hebben we een volledige verandering gezien in de manier waarop potentiële kopers zich orieënteren en gedragen. Op deze trend spelen wij dagelijks in, door het maken en delen van kwalitatieve content, om bezoekers aan te trekken, te converteren naar leads en om ervoor te zorgen dat ze (sneller) klant worden.

  Door ons partnerschap met HubSpot onderbouwen wij onze inspanningen met een volledig geïntegreerd marketing automation platform.

  Door onze centrale ligging, we zijn gevestigd in Amsterdam, vlakbij de Zuidas, kunnen we B2B-bedrijven in heel Nederland met inbound marketing helpen.

  2015
  2016
  2017
  2018
  history-arrow-icon

  Bekijk hier onze ons verhaal, ons team, onze projecten, onze diensten en meer. Elke dag werken wij samen met onze klanten om hun online resultaat te verbeteren.

  Wij zijn er voor jou.

  Gespecialiseerd in inbound

  Marketing automation geeft ons, en jou, ongekende toegang tot en inzichten in marketing prestaties en zorgt voor een effectieve continue verbetering. Door de geïntegreerde analytics biedt het één overzicht van alle data. Zodra je marketing automation software eenmaal in actie hebt gezien, wil je nooit meer zonder.

  Wij zijn Silver Certified Partner van HubSpot.

  Plan een demo

  Gespecialiseerd in B2B

  We focussen ons op B2B marketing, waardoor we de brede context van B2B goed begrijpen. Steeds bewijzen we weer dat we hard en efficiënt werken om een diepgaande kennis van specifieke producten en diensten te krijgen. 

  Klanten zeggen dat het werken met ons is alsof ze met hun eigen team werken - en daar zijn we erg trots op.

  Bekijk onze cases

  Lees meer

  Wat onze klanten zeggen

  WINNRS  is een zeer betrokken bureau dat een stap extra zet. De samenwerking is persoonlijk en flexibel. WINNRS neemt een veel grotere rol en verantwoordelijkheid dan van hen wordt verwacht. Door deze betrokkenheid kent WINNRS ons bedrijf, onze cultuur en onze producten uitstekend. Dit maakt dat WINNRS diensten kan leveren op hoog niveau die aansluiten op de behoefte van onze business. Ik kan iedereen dit bureau aanbevelen!

  Laura Derks Online Content Marketeer Essent

  WINNRS heeft ons geholpen om op een gestructureerde manier met inbound marketing aan de slag gegaan. De samenwerking met het team is heel persoonlijk, het voelt alsof ze onderdeel zijn van ons bedrijf. Ik kan iedereen de samenwerking met dit bureau van harte aanbevelen.

  D. Hauber CEO Goosecraft

  WINNRS is a very professional, organised and enthusiastic team. Already from day one they have been a tremendous help with setting up the online marketing strategy for Soliton Systems. With their hands - on mentality and helpful personalities, combined with a lot of experience and knowledge within online marketing strategy, WINNRS is a great & inspiring partner to work with. I am also very impressed with their talent in finding the perfect people to accomplish the team. I can absolutely recommend Virginie as a person and WINNRS as a company to work with.

  Anita Ghosh Marketing Director Soliton Systems

  WINNRS is een bedrijf met visie. Door hun expertise komen ze snel tot de kern. Ze combineren kwalitatieve data met kwantitatieve data, en maken daar in korte tijd een concreet plan van aanpak van. Heldere communicatie, korte lijnen en de constante focus op resultaat maken dat WINNRS wat ons betreft het beste digital marketing bureau is om mee samen te werken.

  Jordi Knippenborg Marketing Manager Hendriks Incasso

  Ons team.

  Virginie

  Jerrel

  Alice

  Sabrina

  Dorus

  Saskia

  Jovanny

  Dorus