Marketing automation HubSpot

HubSpot stelt bedrijven van elk formaat in staat om hun volledige sales funnel inzichtelijk te maken. Met de marketing automation oplossing van HubSpot zet je in een handomdraai marketingcampagnes neer waarmee je je traffic verhoogt en kwalitatieve leads genereert. Wij zijn een officiële B2B HubSpot partner in Nederland en helpen je graag verder groeien met HubSpot. Plan hier je gratis HubSpot demo.

Wat is HubSpot marketing automation?

HubSpot marketing automation gaat verder dan alleen e-mail. In HubSpot bouw je met gemak geautomatiseerde workflows waarmee je je marketingactiviteiten effectiever en succesvoller inricht. Zo hoef je minder tijd te besteden aan repetitieve taken en houd je meer tijd over voor het laten groeien van je business. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen.

Met HubSpot beschik je over alle marketing tools in 1 platform: marketing automation, e-mail, social/SEA campagne management, lead scoring, het bouwen van website pagina’s en nog veel meer. Dankzij de ingebouwde rapportage functionaliteiten is het dé tool om je marketingstrategie mee uit te voeren. Met behulp van intuïtieve dashboards stel je rapporten op die er voor jou toe doen. Zo meet je al je activiteiten door van traffic en nieuwe contacten naar klanten en omzet.

Meer weten over HubSpot marketing automation en wat het voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend een adviesgesprek aan.

Alles-in-één marketing software

HubSpot is een complete oplossing voor je hele marketing team:

  • Bloggen: houd een blog bij en optimaliseer deze voor zoekmachines om meer traffic en leads te genereren.
  • Landingspagina’s: maak landingspagina’s aan in een simpele drag-and-drop omgeving. Optimaliseer ze voor conversies en rapporteer op prestaties.
  • E-mail campagnes en nurture flows: stel e-mail templates op om te gebruiken in campagnes. Gebruik A/B-testing en personalisatie features voor e-mails die uitblinken in open/click rates.
  • Marketing automation: houd het gedrag bij van prospects en leads zodat je ze een gepersonaliseerde journey kunt bieden in je content, campagnes en opvolging.
  • Analytics: krijg zicht op je volledige marketing funnel om te zien welke content het beste presteert en welke impact je marketingactiviteiten hebben op de doelstellingen van je organisatie
  • Social media: houd bij waar en wanneer je merk genoemd wordt op social media zodat je tijdig in kunt haken. Post nieuwe berichten op je social media accounts en meet de prestaties daarvan door in HubSpot.
  • CMS: bouw een SEO-vriendelijke website met het drag-and-drop CMS van HubSpot. Sla je favoriete designs op als templates om te hergebruiken bij het aanmaken van nieuwe pagina’s.
  • SEO: gebruik topic clusters om je contentstrategie mee vorm te geven. Houd je SEO prestaties bij en laat HubSpot je automatisch tips geven om je content te optimaliseren.
  • Advertising: run je AdWords en Facebook campagnes vanuit HubSpot en houd je ROI nauwkeurig bij.

B2B HubSpot marketing automation partner

Wij zijn HubSpot Certified Partner en zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, implementeren en analyseren van digital marketing strategieën voor B2B bedrijven.

 

Wil je een gratis adviesgesprek over HubSpot?

Neem vrijblijvend contact op met onze strateeg Tim Bijvank om de mogelijkheden te bespreken.

Contact
Tim Bijvank