Vacatures

Ben jij de nieuwe WINNR die wij zoeken?

Vacatures

WINNRS is een digital marketing bureau, dat werkt vanuit de inbound marketing filosofie. We zijn gespecialiseerd in B2B inbound marketing. SEO, online advertising, content marketing, e-mail marketing en marketing (automation) software.

We verbeteren de vindbaarheid van bedrijven, we helpen bij de productie van relevante content en we zorgen ervoor dat bezoekers er sneller aan toe zijn om klant te worden. Tot ons portfolio behoren tevreden klanten als Essent, Staples, Xtandit en Goosecraft. Klanten die dagelijks door de experts van WINNRS worden geholpen om hun inbound marketing activiteiten beter in te richten. En altijd met één helder doel voor ogen: alles wat gedaan wordt leidt tot een beter resultaat voor de klant.

De toenemende vraag onder onze bestaande klanten alsmede de snelle toestroom van nieuwe klanten zorgt voor een sterke groei binnen WINNRS. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuw talent!

WINNRS zoekt inbound marketing consultants!

Is inbound marketing écht jouw passie? Ben je leergierig, enthousiast en heb je een drive om te scoren? Spreekt het jou aan om dagelijks échte toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten en je vooral bezig te houden met het bedenken, optimaliseren, testen en verbeteren van diverse online marketing activiteiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk onderstaande vacatures of stuur geheel vrijblijvend je C.V. naar virginie@winnrs.nl t.a.v. Virginie Versteegh.

Online marketing stage

Meewerkstage Online marketing (HBO, 3e jaars).

Marketing automation & lead generatie consultant

Gezocht: Marketing Automation Consultant