Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Dashboard SEO

Hoger in Google met zoekmachine optimalisatie

Het eerste zoekresultaat heeft volgens een recent CTR onderzoek een doorklikratio van 31,25%. Voor positie 5 is dat nog maar 4,29%. Het wordt dus steeds belangrijker om hoger in Google te ranken, het liefste binnen de eerste 3 tot 5 posities van Google.

Hoe relevanter de content is ten opzichte van zoekopdrachten van je doelgroep, hoe beter je rankt en hoe meer relevante bezoekers je naar je site kunt trekken.

Wil je bovenaan, of ten minste in de top 5 van de zoekresultaten ranken, dan zal je serieus werk moeten maken van je content marketing en SEO optimalisatie.

SEO specialisten

Ben je zelf geen expert op het gebied van zoekmachine optimalisatie? Wij zijn specialist op het gebied van SEO. Voor zoekmachine optimalisatie kijken we niet alleen naar content en keywords. We kijken ook naar factoren als de hoeveelheid direct verkeer naar je site, backlinks, time on site en bounce rate. Deze elementen worden in de Google algoritmes meegewogen bij het bepalen van de ranking. Dit zijn indicatoren van de kwaliteit en de relevantie van je website voor gebruikers.

Ook de techniek van je site moet op orde zijn, zowel voor desktop en mobiel. We kunnen met een SEO audit knelpunten zichtbaar maken zodat je die direct kunt (laten) oplossen.

Alleen als alle elementen op het gebied van zoekmachine optimalisatie op de juiste manier op elkaar zijn afgestemd kun je meedingen naar een goede ranking in Google.

SEO Bureau

Wij zijn een SEO bureau dat een datagedreven contentstrategie vertaalt naar een concreet content plan gericht op het generen van traffic en leads. Door middel van een uitgebreide SEO analyse inventariseren we quick wins voor het optimaliseren van je bestaande online content. Zo kan je snel de eerste resultaten van je SEO optimalisatie zien. Daarnaast brengen we in kaart welke nieuwe content we moeten maken om hoger in Google te ranken.

SEO uitbesteden

Wil je aan de slag met SEO maar heb je geen SEO specialist in huis, overweeg dan om je SEO uit te besteden. Wij brengen in kaart wat je moet doen voor SEO optimalisatie van je huidige content en we geven concrete adviezen hoe je met nieuwe content meer bezoekers naar je site kunt trekken.

Onze zoekmachine optimalisatie diensten op een rij:

Op het gebied van SEO kunnen wij alle werkzaamheden uit handen nemen. Onze SEO specialisten hebben jarenlange ervaring op het vlak van zoekmachine optimalisatie.

  • SEO analyse om kansen in kaart te brengen op het vlak van content en techniek
  • Keyword research/zoekwoorden onderzoek
  • Duplicate content scans
  • Content creatie en content optimalisatie voor Google en gebruikers
  • Advies voor een optimale navigatiestructuur, meekijken in de testomgeving bij de bouw van nieuwe websites, migratieadvies bij nieuwe websites
  • Linkbuilding (advies)
Tim Bijvank

Heb je vragen?

Neem contact op met onze strateeg Tim Bijvank als je meer wilt weten.

Contact