Content Creatie

Content creatie, dé brandstof van digital marketing

Content laten schrijven door een content creatie bureau

Content is dé brandstof van digital marketing. Er wordt momenteel echter steeds meer content gemaakt en gedeeld. Daardoor wordt het steeds belangrijker dat je onderscheidende content maakt, afgestemd op de behoefte van je doelgroep. Content die de moeite waard is om te delen. Content die converteert.

Regelmaat is belangrijk bij het publiceren van nieuwe content, maar het gaat bij content creatie niet puur om de kwantiteit. Met name de relevantie en de kwaliteit van de content zorgen voor resultaat: meer traffic en leads.

Content marketing uitbesteden

Wil je aan de slag met content marketing, maar heb je de kennis of capaciteit voor content creatie niet in huis? Overweeg dan om je content marketing uit te besteden. Wij maken onderscheidende en converterende content op basis van interviews met experts binnen jouw bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan online content voor je website zoals website pagina’s, blogs, eBooks, case studies, whitepapers of social media content.

Wij helpen klanten met content schrijven, we maken van content die geoptimaliseerd is voor Google en je doelgroep. We weten welke content werkt en welke content juist niet werk.

Content schrijven is niet het enige dat we doen. Afhankelijk van de behoefte van de doelgroep en je doelstellingen kunnen we ook video content en audio content maken.

Social media content

Social media content zetten we in voor branding en om online content zoals eBooks of whitepapers aan te jagen voor meer conversies op je site.

Onze content creatie diensten op een rij

Op het gebied van content creatie kunnen wij alle werkzaamheden uit handen nemen. Onze copywriters en designers hebben jarenlange ervaring op het vlak van B2B content creatie.

  • Interviews met experts binnen je bedrijf om boven water te krijgen wat de usp’s van je product of dienst zijn
  • Het vertalen van (complexe) B2B materie naar begrijpelijke, aantrekkelijke en converterende content
  • Ontwikkelen van alle soorten content, zoals blogs, epapers, case studies, checklists, stappenplannen, social media content, infographics, webteksten, landingspagina’s, emails, video’s
  • Vormgeving van alle soorten content
Tim Bijvank

Heb je vragen?

Neem contact op met onze strateeg Tim Bijvank als je meer wilt weten.

Contact