The word is out! WINNRS is overgenomen door de Happy Horizon Group.

happy-horizon-group
Geschreven door WINNRS -

YES! The word is out! WINNRS is overgenomen door de Happy Horizon Group.

Wij zijn heel trots op het vertrouwen dat wij de afgelopen jaren hebben gekregen en de resultaten die wij voor onze klanten met WINNRS hebben behaald.

We kijken terug op jaren van toffe samenwerkingen met trouwe klanten als DAS, Essent, Lapinus, Charco&Dique, Unishore, Kone en véle anderen. Bedankt voor je vertrouwen, de mooie opdrachten, het lachen en het mogen doen waar wij van houden!

Ons geheim? Keihard samenwerken. Met elkaar, en met onze geweldige klanten.

De keuze voor Happy Horizon Groep voelt voor ons als een logische, gezien het DNA, de resultaten die zij behalen, de solide basis én de ambities. Wij hebben ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur met Happy Horizon! We’ve only just got started. Nu kunnen wij nog meer bedrijven helpen aan keiharde resultaten en het behalen van hun doelstellingen!

Tot snel! Team WINNRS

Persbericht: Happy Horizon Group neemt digital agency WINNRS uit Amsterdam over

Happy Horizon, een digital marketing groep met gespecialiseerde bureaus op het gebied van data & strategie, content & creatie, ICT & webdevelopment en media & campaignmanagement, heeft B2B marketing bureau WINNRS uit Amsterdam overgenomen. Het aantal bureaus dat onder Happy Horizon valt komt daarmee op 11. In totaal telt de groep ruim 240 specialisten, verdeeld over vestigingen in Eindhoven, Amsterdam, Apeldoorn, Nistelrode en Berlijn.

Groeien door gerichte overnames

CEO Walter van de Wege: “Met de overname van WINNRS voegen we zowel een aantal mooie klanten als een team van toptalenten aan onze groep toe. We waren bewust op zoek naar extra kennis en capaciteit om B2B bedrijven nog gerichter te kunnen helpen. Vanuit onze visie om kennisgerichte teams als aanspreekpunt voor onze klanten te ontwikkelen. We merken namelijk dat klanten steeds vaker 1 aanspreekpunt willen die hun business echt begrijpt en hun taal spreekt. Maar die daarnaast ook kan beschikken over een breed pakket aan (online) specialisten om disciplines te verbinden en serieuze resultaten te boeken. We hebben deze teams al staan voor o.a. Healthcare, Education en E-commerce. En vanuit die visie is WINNRS natuurlijk een prachtige aanvulling, speciaal voor B2B. En dat ook nog eens in Amsterdam, waar steeds meer klanten de meerwaarde ontdekken van onze integrale en resultaatgerichte aanpak. Vorig jaar is Lequal onderdeel geworden van onze groep. En onze slagkracht in Amsterdam wordt nu versterkt met het team van WINNRS.”

Doorgroeien én kwaliteit bewaken

Virginie Versteegh, oprichter van WINNRS: “Als WINNRS groeien we snel. Dat komt met name door onze specifieke focus op B2B leadgeneratie, B2B Ecommerce en B2B websites, en het topteam van B2B marketeers met jarenlange ervaring. Die combinatie zorgt ervoor dat wij onze klanten echt verder kunnen helpen met aantoonbaar resultaat: een constante stroom van kwalitatieve leads die zorgen voor meer omzet En die reputatie snelt voor zich uit. We waren online al goed vindbaar, en veel B2B bedrijven horen over ons en kloppen bij ons aan. Die vraag werd de laatste maanden versneld door de Corona-crisis. Aangezien veel vakbeurzen en fysieke afspraken geen doorgang kunnen vinden, pakken bedrijven nu echt door op innovatieve digitale manieren om hun sales team te voorzien van kwalitatieve leads. En dat is precies waar wij goed in zijn. Kortom: we hebben het hartstikke druk en er zijn steeds meer bedrijven die onze aanpak ook graag geïmplementeerd zien. Al die kansen willen we natuurlijk met beide handen grijpen, maar wel met behoud van kwaliteit. Dankzij de aansluiting bij Happy Horizon kunnen we sneller doorgroeien én onze kwaliteit bewaken. Bovendien bieden we vanaf nu onze huidige en toekomstige klanten toegang tot een nog breder pakket aan specialismen, zoals webdevelopment, data en alles omtrent de creatie van content. En dat betekent dat we onze klanten nog beter kunnen helpen aan aantoonbaar resultaat. Daar zit onze kracht en dat blijven we doen. Vanaf nu met een sterke groep aan onze zijde en nog veel meer slimme collega’s erbij.”

Breed pakket aan (online) specialismen

Happy Horizon biedt een breed pakket aan specialismen voor een zeer divers klantportfolio. Van data en strategie, branding en klant- en merkactivatie tot online marketing in de breedste zin van het woord. En van content creatie en social media marketing tot app- en webdevelopment en ontwikkeling van softwareapplicaties. Van de Wege: “We zijn een bijzonder resultaat gedreven groep en hebben alles zelf in huis. Veel van onze klanten zien het als een meerwaarde dat wij die kennis kunnen verbinden met specifieke kennis van hun business.”

 

Op de hoogte blijven van B2B marketing nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.