TEAM WINNRS GROEIT

Posted by WINNRS - 21 February, 2019

De afgelopen maanden zijn we weer flink gegroeid en daar hoort natuurlijk ook nieuw talent bij! Bij deze stellen we onze nieuwe aanwinsten graag even aan je voor. 

Nieuw talent WINNRS

Van links naar rechts: Kim, Lars en Fleur

Kim Heemskerk

Kim heeft jarenlange ervaring op digital marketing gebied, ze heeft de afgelopen jaren onder andere bij Zanox en Mundo Media gewerkt. Ze heeft de afgelopen 5 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt (o.a. in Kopenhagen en Toronto). Kim is als account manager het aanspreekpunt voor verschillende key accounts bij ons.

Lars Martens

Lars is een Search specialist met een passie voor data, Voordat Lars bij ons kwam werken heeft hij drie jaar lang voor RLVNT gewerkt, en heeft zich hier naast zijn specialisme gefocust op het vinden van slimmere manieren voor rapportage via real-time dashboards. Lars denkt graag met klanten mee en komt met originele initiatieven.

Fleur Frederking

Wij maken voor onze klanten alle denkbare soorten soorten content. Fleur is de creatieveling onder ons, zij zorgt ervoor dat alle content er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet, waarbij conversie altijd het doel is.

Wil je meer lezen over ons team?

Kijk eens op de over ons pagina!

 

Topics: Team