TEAM WINNRS GROEIT

Posted by WINNRS - 21 February, 2019

De afgelopen maanden zijn we weer flink gegroeid en daar hoort natuurlijk ook nieuw talent bij! Bij deze stellen we onze nieuwe aanwinsten graag even aan je voor. 

Nieuw talent WINNRS

Van links naar rechts: Kim, Lars en Fleur

Kim Heemskerk

Kim heeft jarenlange ervaring op digital marketing gebied, ze heeft onder andere bij Zanox en Mundo Media gewerkt. Ze heeft de afgelopen 5 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt (o.a. in Kopenhagen en Toronto). Kim is als account manager het aanspreekpunt voor verschillende key accounts bij ons.

Lars Martens

Lars is een echte digitale duizendpoot met een passie voor data en die altijd verder kijkt dan zijn specialisme. Voordat Lars bij ons kwam werken heeft hij drie jaar lang voor RLVNT gepionierd om tot slimmere manieren te komen van rapporteren via real-time dashboards en is daarnaast uitgegroeid tot een ijzersterke, klantgerichte SEO/SEA-specialist. Lars denkt graag met klanten mee en komt met originele initiatieven.

Fleur Frederking

Wij maken voor onze klanten alle denkbare soorten soorten content. Fleur is de creatieveling onder ons, zij zorgt ervoor dat alle content er zo aantrekkelijk en passend mogelijk uitziet.

Wil je meer lezen over ons team?

Kijk eens op de over ons pagina!

 

Topics: Team