HubSpot Gold Partner

Hubspot Gold Partner Nederland
Geschreven door WINNRS -

WINNRS is HubSpot Gold Partner

WINNRS, één van de erkende inbound marketing bureaus van Nederland, is een trotse Gold Partner van HubSpot. Dat wij Hubspot Gold Partner zijn geworden betekent dat je nu nog meer kunt vertrouwen op onze dienstverlening omdat je alleen een HubSpot Gold Partner wordt nadat is aangetoond dat je inbound marketing kan uitvoeren volgens de hoogste normen.

Wat is HubSpot?

HubSpot is een inbound marketing software platform, ontworpen om bedrijven te helpen bezoekers aan te trekken, deze om te zetten in leads en die leads om te zetten naar klanten.

Tegenwoordig neemt 75% van de mensen pas contact op met een bedrijf als ze de aankoopbeslissing al hebben genomen. Dat zien veel mensen als een bedreiging, maar het is juist een kans. Hoe eerder je op het netvlies van je prospect bent, hoe groter de kans dat ze bij jou klant worden. Mensen worden overspoeld door reclames, de meeste mensen gebruiken adblockers en skippen reclameblokken via Netflix en uitzending gemist, 44% van de direct mails blijft ongeopend.. Je moet tegenwoordig een strategie hebben om klanten aan te trekken en te behouden. HubSpot geeft je alle tools die je nodig hebt om anonieme website bezoekers te identificeren en klanten aan te trekken en helpt je zelfs om klanten te behouden. Dat is inbound marketing.

WINNRS deelt de visie van HubSpot. Wij zijn van mening dat je prospects niet moet storen; je moet ervoor zorgen dat je je prospects aantrekt met relevante informatie. De juiste informatie, op het juiste moment, bij de juiste persoon. Als je ervoor zorgt dat je een website hebt die goed gevonden wordt, en die website bevat relevante informatie voor je bezoekers, dan zullen prospects vanzelf terug blijven komen.

Dit vraagt om het creëren van boeiende en overtuigende content en het optimaliseren van zowel de website als de inhoud van de website voor zoekmachines. Het vraagt ook om actief delen via social media en op andere platformen om je potentiële klanten rechtstreeks naar je website te trekken.

Wij helpen onze klanten om de juiste content te maken en we leren ze over hoe je e-mails en websites optimaliseert voor meer interactiviteit en betrokkenheid. Wij helpen onze klanten ook met het maken van doeltreffende CTA’s en landing pages.

Op de hoogte blijven van B2B marketing nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.