Carolijn van Boetzelaer Managing Director bij WINNRS Digital

  Posted by WINNRS - 17 October, 2018

  Carolijn van Boetzelaer treedt toe tot de directie van WINNRS Digital. Als Managing Director is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team, verdere groei van WINNRS en de ontwikkeling van nieuwe proposities.

  Carolijn heeft een brede (digital) marketing ervaring opgedaan in verscheidene marketing- en directiefuncties bij o.a. Picturae, Akzo Nobel, Mindshare, Ahold, PepsiCo, Bol.com en Beiersdorf.

  Carolijn van Boetzelaer en Virginie Versteegh

  Virginie en Carolijn BW

  Foto: Marit van den Berg

  WINNRS is zeer blij met de komst van Carolijn.

  Virginie Versteegh, algemeen directeur WINNRS: ‘Met Carolijn halen we iemand in huis die door haar kennis en ervaring de snelle groei van WINNRS in goede banen kan leiden, en WINNRS naar the next level kan begeleiden’.

  Carolijn van Boetzelaer: ‘Het team van WINNRS heeft laten zien dat professionele en praktische digitale marketing voor B2B klanten prachtige resultaten oplevert. Ik kijk ernaar uit om dit succes voor nog veel meer klanten te realiseren, waarbij we voortdurend zullen inspelen op de ontwikkelingen op het gebied van digital marketing en hun relevantie voor de marktbewerking voor onze klanten.’

  Wil je meer weten over WINNRS?

  Lees hier over ons en onze visie.

   

  Topics: Team