B2B Online Marketing

Meer kwalitatieve bezoekers, meer leads en meer klanten

BEKIJK ONZE CASES

Meer B2B bezoekers

Via verschillende online kanalen verbeteren we je vindbaarheid zodat potentiële klanten je (nog) beter kunnen vinden.

Meer B2B leads

Bezoekers op je website zetten we om in kwalitatieve leads die vervolgens door je sales afdeling opgevolgd kunnen worden.

Meer B2B klanten

Met behulp van onze online instrumenten geven we je een volledig inzicht in je sales pipeline en sturen we actief op meer omzet.

Meer B2B ambassadeurs

We helpen je met het overtreffen van de klant-verwachting zodat je klanten ambassadeurs worden.

WIJ ZIJN WINNRS: B2B online marketing specialisten

Een B2B online marketing bureau dat de kracht van content marketing en marketing automation combineert.

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van B2B online marketing strategieën. We werken vanuit de inbound filosofie, aangevuld met outbound methodes voor direct resultaat.

 

We zorgen ervoor dat je meetbaar online resultaat behaalt, zonder loze beloftes. Van strategie tot uitvoering. We bring business to business.

NEEM CONTACT OP

BUYER PERSONA'S

CONTENT STRATEGIE

CONTENT MARKETING

CONTENT CREATIE

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

LEADGENERATIE

MARKETING AUTOMATION

ONLINE ADVERTISING

Onze b2b online marketing aanpak werkt voor

essent-1
Logo charco_dique
logo kramp
Logo Kone_2
logo rockwool
Logo Synvest
Logo Das 2
Ecommerce foundation
Logo Fast Forward
logo basil
logo lapinus
Logo Hot Item
Logo House of Rebels
logo staples
logo soliton
logo centraal-beheer
logo xtandit
Logo kroll-ontrack-1
logo wolters-kluwer-1

Wat onze B2B online marketing klanten vinden

WINNRS is een zeer betrokken bureau dat een stap extra zet. De samenwerking is persoonlijk en flexibel. WINNRS neemt een veel grotere rol en verantwoordelijkheid dan van hen wordt verwacht. Door deze betrokkenheid kent WINNRS ons bedrijf, onze cultuur en onze producten uitstekend. Dit maakt dat WINNRS diensten kan leveren op hoog niveau die aansluiten op de behoefte van onze business. Ik kan iedereen dit bureau aanbevelen!

Laura Derks Online Content Marketeer Essent

WINNRS heeft ons geholpen om op een gestructureerde manier met inbound marketing aan de slag te gaan. De samenwerking met het team is heel persoonlijk, het voelt alsof ze onderdeel zijn van ons bedrijf. Ik kan iedereen de samenwerking met dit bureau van harte aanbevelen.

D. Hauber CEO Goosecraft

WINNRS is a very professional, organised and enthusiastic team. Already from day one they have been a tremendous help with setting up the online marketing strategy for Soliton Systems. With their hands - on mentality and helpful personalities, combined with a lot of experience and knowledge within online marketing strategy, WINNRS is a great & inspiring partner to work with. I am also very impressed with their talent in finding the perfect people to accomplish the team. I can absolutely recommend Virginie as a person and WINNRS as a company to work with.

Anita Ghosh Marketing Director Soliton Systems

WINNRS is een vast onderdeel van ons team geworden voor het toepassen van inbound marketing. Dit betekent aan de ene kant dat ze ons helpen als strategisch sparringpartner, maar anderzijds ook met de operationele zaken.

Eva van der Meer Marketingmanager Xtandit

WINNRS is een bedrijf met visie. Door hun expertise komen ze snel tot de kern. Ze combineren kwalitatieve data met kwantitatieve data, en maken daar in korte tijd een concreet plan van aanpak van. Heldere communicatie, korte lijnen en de constante focus op resultaat maken dat WINNRS wat ons betreft het beste digital marketing bureau is om mee samen te werken.

Jordy Knippenborg Marketing Manager Hendriks Incasso

WINNRS is altijd bereikbaar, waardoor het ideaal is om ad hoc mee te sparren. Er zijn korte lijnen. Ze hebben een constante focus op resultaat en (quick) wins. Ze hebben een hoog kennislevel, ze zijn voor ons de strategische sparringpartner die ons team opleidt en scherp houdt. We hopen nog jaren samen te werken.

Jorij Abraham Managing Director Ecommerce Foundation

Specialisten in B2B online marketing

Onze specialisten zetten complexe B2B materie om in begrijpelijke, converterende content. Dat is waar wij ons, als bureau gespecialiseerd in B2B online marketing, in onderscheiden. B2B aankoop processen zijn vaak complexer en duren vaak langer dan B2C aankoop processen. Onze B2B online marketeers verkorten de tijd van lead naar klant, door te achterhalen wat de behoeften van de doelgroep zijn, en door een content strategie te ontwikkelen die de doelgroep aantrekt en converteert.

Met meer dan 10 jaar ervaring in B2B online marketing weten onze specialisten exact hoe ze jou kunnen helpen. Benieuwd naar ons team of onze visie? Neem contact met ons op, we vertellen je graag vrijblijvend wat we voor jou kunnen betekenen.

NEEM CONTACT OP

Onze werkwijze en betrokkenheid

Omdat B2B online marketing vaak gaat om complexe materie, werken wij nauw samen met onze klanten. De kennis en de expertise over de producten en diensten zit immers bij de klant. Onze B2B online marketing specialisten en B2B copywriters zijn er in getraind om de juiste informatie uit jouw organisatie op te halen. Dit doen wij door marketing, sales, directie en product management te betrekken bij het B2B online marketing proces. De informatie die we ophalen bij de verschillende afdelingen en stakeholders, zetten we om naar converterende content die we verwerken in leadgeneratie programma’s en campagnes.

 

‘Een B2B online marketing bureau dat niet voelt als een bureau’. De meeste klanten waar wij de B2B online marketing voor verzorgen geven aan dat ze werken met ons ervaren als werken met hun eigen online marketing team. Als een verlengstuk van hun eigen B2B organisatie.

Dat onze manier van werken haar vruchten afwerpt blijkt uit het feit dat veel B2B online marketing klanten al jaren met ons samenwerken. Ze zijn niet alleen er blij met de resultaten maar ook met de samenwerking met onze B2B online marketing specialisten. Bekijk hier onze werkwijze en onze visie.

NEEM CONTACT OP

B2B online marketing cases

We werken voor grote (inter)nationale spelers maar helpen ook graag een ambitieus MKB bedrijf met het verbeteren van de B2B online marketing activiteiten. Van een complete B2B online marketing strategie tot het opzetten en beheren van B2B online marketing campagnes. Afhankelijk van de behoefte geven we strategisch advies, bepalen we de tactiek of verzorgen we de praktische uitvoering. 

Onze ervaren specialisten helpen bij het bepalen van een optimale B2B online marketing strategie. Hierbij kijken we als B2B online marketing bureau altijd naar het maximale resultaat bij het opgegeven budget. We optimaliseren continu met als doel een continue ROI verbetering van de campagnes. Bekijk hier enkele van onze B2B online marketing cases.

BEKIJK ONZE CASES

Een vrijblijvend gesprek over jouw B2B online marketing?

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het vlak van B2B online marketing? Neem dan eens vrijvblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Je kan het formulier invullen en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Wil je daar niet op wachten? Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met ons via 085-0653022 of door te mailen naar virginie@winnrs.nl.

Vul hier je gegevens in