marketing bureau

Gespecialiseerd B2B marketing bureau

Als gespecialiseerd B2B marketing bureau helpen wij bedrijven om andere bedrijven tot klant te scoren. Wij hebben klanten in vrijwel alle branches en hebben dus altijd de gewenste ervaring om op terug te vallen. We helpen bedrijven met het opzetten van inbound marketing strategieën, aangevuld met outbound tactieken voor direct resultaat. Buyer persona’s, buyer journey’s, contentmarketingmarketing automation en CRM zijn zaken die wij inzetten. Als bureau hebben wij maar een doel, en dat is jouw (sales)doel.

Meer leads, meer klanten, meer omzet!

Van strategie tot uitvoering

Zoek je ondersteuning op strategisch niveau? Wil je je marketingplan voor de komende periode gaan opzetten? Hoe bereik je nou jouw doelgroep? Hoe creëer je een constante stroom van leads via je website? Hoe gebruik je online marketing tools om je omzet te verhogen? Hoe word je beter vindbaar? Of heb je geen idee waar je moet beginnen?

Wij geven je het antwoord op al deze vragen. Vanuit een plan van aanpak nemen we je mee door de verschillende fases van het opbouwen van je marktbewerking, net zolang tot je marketingmachine naar jouw behoefte draait. En zelfs dan blijven we kijken naar optimalisatie slagen en potentiële kansen. We weten wat ons te doen staat om jouw bedrijf te laten groeien.

Werkzaamheden en diensten

Wij zijn het verlengstuk van jouw eigen marketing team, of wij nemen alles voor jou uit handen en zijn je voltallige marketing team op afstand. Dit is waar we vaak voor worden gevraagd:

 • Het in kaart brengen van de doelgroep: buyer persona ontwikkeling en de buyer journey in kaart brengen
 • Het opzetten van inbound en outbound leadgeneratie campagnes
 • Het implementeren van een inbound marketingstrategie, waarbij de website, het CRM en de marketing automation tool samen het inbound marketing programma vormen
 • Het creëren van content, toegepast op geïdentificeerde buyer persona’s en in kaart gebrachte buyer’s journeys

Met uiteindelijk allemaal één doel: meer gekwalificeerde leads

Branches

Wij werken voor verschillende soorten klanten, van MKB bedrijven tot multinationals, in de volgende branches:

 • consultancy
 • software
 • de maakindustrie
 • IT en technologie
 • verzekeringen en bankwezen
 • de energiesector
 • brancheverenigingen
 • groothandels

Gespecialiseerd B2B marketing bureau

In Nederland én internationaal

Hoewel we gevestigd zijn in Nederland, betekent dat niet dat we de rest van de wereld uit het oog verliezen. Voor verschillende klanten zijn we verantwoordelijk voor de internationale leadgeneratie. Een leadgeneratie strategie ontwikkelen voor Europa of zelfs daarbuiten? Geen probleem. In bepaalde gevallen werken we samen met vertrouwde partner B2B bureau’s waardoor wij onze klanten op global niveau kunnen ondersteunen in hun B2B marketing. We doen culture checks, zodat je campagne hout snijdt in de betreffende landen, we ondersteunen bij marketing automation implementaties, online marketing, content marketing, etc.

Wil je graag wat meer weten over wat onze aanpak voor onze klanten oplevert? Lees dan eens deze cases.

Klaar om jouw stroom van leads (nog verder) op stoom te brengen?

Neem dan vrijblijvend contact op met onze strateeg Tim Bijvank, hij denkt graag met je mee.

Contact
Tim Bijvank